Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت ایام محرم مجموعه تلویزیونی «شب دهم» برای مخاطبان و بینندگان آذری زبان شبکه سحر روی آنتن است، نماهنگ «هلال عدل» با صدای عرفان عرفانیان، خواننده ملک سلیمان ویژه ایام محرم منتشر شد و برنامه "حسینیه ارگ" از رادیو نمایش پخش می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه بخوانید:

پخش روضه حاج منصور ارضی از رادیو نمایش

رادیو نمایش در برنامه «حسینیه ارگ» مراسم هر روز روضه خوانی حاج منصور ارضی را پخش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزیده مراسم روضه هر روز تکیه لباس فروشان بازار تهران بعد از اذان ظهر، ساعت 13:30 و مراسم مسجد ارگ با روضه خوانی حاج منصور ارضی ساعت 24 از این شبکه رادیویی پخش خواهد شد. برنامه  «حسینیه ارگ» ویژه ماه محرم از رادیو نمایش پخش می‌شود.

«شب دهم» با زبان آذری در شبکه سحر

به مناسبت ایام محرم مجموعه تلویزیونی «شب دهم» برای مخاطبان و بینندگان آذری زبان شبکه سحر روی آنتن است.   داستان سریال درباره جوان شروری به نام «حیدر خوش مرام» است که عاشق یکی از شاهزاده‌های قجری می‌شود. حیدر که از لوطی‌های طهران قدیم است می‌خواهد با این شاهزاده ازدواج کند اما او نمی‌پذیرد. شاهزاده وقتی با اصرارهای حیدر خوش مرام مواجه می‌شود، شرط می‌گذارد که اگر بتواند 10 شب تعزیه در زمان حکومت نظامی رضاخان برگزار کند با او ازدواج خواهد کرد...

حسین یاری، کتایون ریاحی، رویا تیموریان، ثریا قاسمی، پرویز پورحسینی، محمود پاک نیت، اکرم محمدی، پرویز فلاحی پور، شهین علیزاده، آتش تقی پور، زنده یاد محمد ورشوچی، زنده یاد ناصر گیتی جاه و... در این درام تاریخی با تهیه‌کنندگی حسن بشکوفه و کارگردانی حسن فتحی نقش‌آفرینی کرده‌اند. 

مجموعه تلویزیونی «شب دهم» از اول محرم هرشب ساعت 20:00 به وقت تهران بر روی آنتن کانال آذری شبکه سحر است.  جعفر رضایی اصل زبانگردانی و دوبله این سریال به زبان آذری را انجام داده است.

پویش مردمی با قرآن با حسین در عزای سیدالشهدا

شبکه قرآن و معارف سیما با تاسی به ارادت سالار شهیدان به تلاوت قرآن، پویش مردمی با قرآن با حسین را در دومین سال پیاپی اجرا می‌کند. همزمان با آغاز ماه عزای سید و سالار شهیدان، پویش مردمی با قرآن با حسین، همچون سال گذشته برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این پویش عهد می‌بندند تا با تاسی به سیدالشهدا روزانه یک صفحه از کلام الله مجید را قرائت کرده و ثواب آن را به روح آن حضرت و شهدای کربلا هدیه دهند.

این پویش که از سال گذشته برای نخستین بار در شب عاشورا و در مساجد، حسینیه‌ها و هیئات مذهبی کل کشور برگزار شد و با استقبال دوستداران قرآن و اهل بیت (علیه السلام) همراه بود، توسط شبکه قرآن و معارف سیما و با هدف انس بیشتر مردم با قرآن کریم راه‌اندازی شده، در ایام اربعین حسینی نیز به کار خود ادامه داد و زائران حرم‌های نجف و کربلا در سال گذشته در مسیر پیاده‌روی قرائت قرآن داشتند.

همچنین طرح سامانه آنلاین ختم قرآن در پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه قرآن و معارف سیما به نشانی www.qurantv.ir  از روز جمعه اول محرم کلید خورده است و مخاطبان می توانند در طرح ختم قرآن کریم که در سایت شبکه قران بارگذاری شده است، مشارکت کنند.

سال گذشته در این پویش 570 بار ختم قران انجام شده است و ١٨ هزار و ٧٣ علاقه مند مشارکت در این طرح، طی ایام محرم و صفر با مراجعه به پایگاه اینترنتی شبکه قرآن و معارف سیما و ارسال تعداد صفحات مدنظر خود جهت قرائت، نام خود را در این پویش معنوی به ثبت رساندند.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند با درج هشتگ #باقرآن_باحسین در شبکه‌های مختلف اجتماعی در این پویش مشارکت کنند.

سوگنامه خورشید در شبکه جام‌جم

ویژه برنامه «آنچه خود داشت» به مناسبت ایام عزاداری امام حسین (ع)، با عنوان سوگنامه خورشید از شبکه جهانی جام جم پخش می‌شود. برنامه «آنچه خود داشت» که با هدف بازشناسی داشته های شعر و ادبیات ایران زمین توسط گروه فرهنگ . ادب و هنر شبکه جهانی جام جم تهیه و تولید می‌شود. در ایام شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش در جستجوی ادبیات متأثر از حماسه عاشورا به سراغ متون و شعرای فرهنگ حسینی رفته و این برنامه خود را با عنوان سوگنامه خورشید تقدیم علاقمندان می‌کند.

بر همین اساس در بخش کارشناسی از شاعر معاصر، سید حمیدرضا برقعی دعوت شده است، بخش خوشنویسی با هنر نمایی استاد شمس‌الدین مرادی و پریسا افتخاری همراه است، قند پارسی که اختصاص به خوانش شعر شاعران مشهور دارد توسط حسین محمد رضایی اجرا می شود و بال شعر که مربوط به شعر خوانی شاعران فعال کشور است از اشعار و اجرای رضا عبدالهی، مسعود اصلانی و دکتر اسماعیل امینی بهره می‌برد. و اما در حکایت دوست جابر انصاری از مفاخر ادبی ایران زمین معرفی شده و خوانش شعر این هفته در بخش شعر شما توسط هموطن گرامی آقای محمد از انگلیس صورت می گیرد .

ضمناً اجرای این برنامه را دکتر رشید کاکاوند و سارا شاکری برعهده دارند. «آنچه خود داشت» چهارشنبه 12 شهریور ماه ساعت 01:30 و 14:30 به وقت تهران از شبکه جهانی جام‌جم پخش می‌شود.

نماهنگ «هلال عدل» با موضوع محرم منتشر شد

همزمان با دهه اول ماه محرم و عزاداری اباعبدالله‌الحسین(ع) نماهنگ هلال عدل با صدای عرفان عرفانیان منتشر شد. این خواننده که پیش‌تر با خواندن نماهنگ «ملک سلیمان» که تیتراژ ویژه برنامه شبکه یک سیما به مناسبت شهادت سردار سلیمانی مورد توجه قرار گرفته بود این بار به مناسبت ماه محرم اثری جدید را خوانده است. سینا پارسیان، شاعر و آهنگساز هلال عدل بوده و کامیاب بهاری آن را تنظیم کرده است. موسسه فرهنگی شهید مظلوم آیت الله بهشتی مجری طرح این اثر است. هلال عدل در دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما تهیه شده است.

حضور متفاوت مهران احمدی در فیلم تلویزیونی"اکسیر" سریال محرمی تلویزیون شد/ شراره درشتی برگشت + عکس‌"با حسین حرف بزن" از شنبه روی آنتن/ برنامه‌ تلویزیونی که مجری ندارد + فیلمماجرای جایزه مسابقه تلویزیونی "نما به نما" چیست؟

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط رادیو رادیو نمایش موسیقی موکب تسنیم ماه محرم سریال ایرانی معاونت برون مرزی رسانه ملی تلویزیون قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط رادیو رادیو نمایش موسیقی موکب تسنیم ماه محرم سریال ایرانی معاونت برون مرزی رسانه ملی تلویزیون پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی ۱ خاطره شنیده‌نشدۀ حجت‌الاسلام انصاریان از "شهید سلیمانی" ۲ مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره) به‌صورت عمومی برگزار نمی‌شود ۳ عیادت حجت‌الاسلام محمدیان از استاد فاطمی‌نیا ۴ محمدرضا سنگری: چه‌کسانی گزارش‌های دقیق از عاشورا را ثبت کرده‌اند؟/ دلایل وهن تاریخ و تحریف در بازگویی عاشورا ۵ پای امتحان پیش بیاید دین‌دار اندک می‌شود/ کربلا معیار دین‌مداری است ۶ گزارش تسنیم از ۱۰ سال با "مختارنامه"/ اگر مهلّب نبودم، دوست داشتم ابن‌زیاد باشم ۷ مداحی سعید حدادیان در روز چهارم محرم ۹۹ ۸ مداحی بنی‌فاطمه در شب سوم محرم ۹۹ مهمترین اخبار فرهنگی سینمای دینی | مکتب امام حسین(ع) باید سرمشق سینمای دینی باشد/ همکاری با هنرمندان جهان اسلام در انتقال پیام فیلم دینی تأثیرگذار است در آستان حسین (ع)| چگونه مانند «حرّ» از خورشید فروزان حسینی بهره ببریم؟ کوچه به کوچه عشق تو را جار می‌زنیم+ عکس اولین نمایشگاه کتاب مجازی چه میزان فروش داشت؟ مهمترین اخبار تسنیم بهره‌برداری از یک نیروگاه استراتژیک در غرب کارون/ تولید نفت از مخزن مشترک با پشتوانه نیروگاه ایرانی «فتح»؛ کوچکترین بالستیک ایرانی از خانواده فاتح طرح مجلس برای کمک به اقشار ضعیف جامعه/ تأمین کالاهای اساسی مردم با کارت‌های اعتباری لاوروف: تلاش آمریکا برای بازگشت تحریم‌ها علیه ایران موفق نخواهد شد فاز نخست پتروشیمی بوشهر با فرمان رئیس‌جمهور ‌افتتاح شد / تولید سالانه ۴.۲میلیون تن محصول درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رادیو رادیو نمایش موسیقی موکب تسنیم ماه محرم سریال ایرانی معاونت برون مرزی رسانه ملی تلویزیون رادیو رادیو نمایش موسیقی موکب تسنیم ماه محرم سریال ایرانی معاونت برون مرزی رسانه ملی تلویزیون شبکه قرآن و معارف سیما حاج منصور ارضی رادیو نمایش پخش می شود سال گذشته ایام محرم شبکه سحر روی آنتن ماه محرم شب دهم جام جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند

حسین قره: آقایان در تلویزیون که خیال خودشان را راحت کرده‌اند، انگار وقت و زمان و گوش و چشم سایر حواس و قوای فاهمه و... که مخاطبان دارند، مِلک حضرتشان است و تصمیم و کنترلش با خودشان نیست، اخیراً هم که دیگر تبلیغ نمی‌سازند، در واقع خود آگهی‌ها به سریال وسط فوتبال و سریال و... تبدیل شده است، شاید مخاطب یادش برود که داشت چه می‌دید و البته دیده شده بعضی از مواقع خود پخش هم یادش رفته و رفته‌اند برنامه بعدی.

تلویزیون شفاف‌سازی کند

اگر مخاطب تلویزیون باشید گاهی آن قدر تبلیغات طولانی است که نسبت به زمان پخش و قیمت ثانیه و دقیقه تبلیغات در تلویزیون این شائبه برایتان پیش می‌آید که صداوسیما در شکل کلی سهام‌دار آن کالا و خدمات است؛ چون واقعاً خارج توجیه است، مثلاً فرض بفرمایید یک نوعی از چرخ‌گوشت (تعمداً اسم و اصل برند و کالا را نمی‌گویم) هست که شما هر وقت تلویزیون را روشن کنید اول تبلیغ‌کنندگان آن را می‌بینید. اگر یک برند برنامه بلندمدتی داشته باشد که هر خانواده ایرانی (حدود ۲۵ میلیون خانوار) یکی از این وسیله را داشته باشند، حتی اگر ۸۰ درصد سود حاصل از هر دستگاه را صرفه تبلیغات تلویزیونی کند باز هم باتوجه‌به ساعات پخش در میان‌برنامه‌ها یا بین نیمه‌های فوتبال و... توجیه اقتصادی ندارد، آخر تبلیغات حاصل عدد و رقم است، یک برند این میزان از سود را هزینه می‌کند تا این میزان از بازار هدف محصولاتش را بخرند، آخر تک‌محصولی که بازار جهانی هم ندارد، این همه تبلیغ را با چه توجیه اقتصادی انجام می‌دهد. مگر اینکه مثلاً در آغاز سال با بخش آگهی تلویزیون یک قرارداد کلی بسته شده باشد که مثلاً N هزار ساعت بخش در سال به قیمت N میلیارد تومان و گرفتن دو نوع تخفیف، یکی از بابت این که کالا موردبحث تولید ایرانی است و حمایت از بازار داخلی است و دیگر اینکه چون قرارداد موردی نیست و کلی و سالانه است.

همین‌جا چند سرفصل وجود دارد که می‌شود درباره آن صحبت کرد. یک اینکه تقریباً قریب به‌اتفاق تبلیغات این چنینی را چند بازیگر و احتمالاً یک شرکت تبلیغاتی می‌سازند، پرسش اول این است، آیا محدودیتی و رانتی خاص برای سازندگان تبلیغات وجود دارد یا نه تصادفاً این اتفاقات رقم خورده است.

دوم اینکه اگر محدودیتی نیست آیا چنین شرایطی برای همه تولیدکنندگان ایرانی وجود دارد. اگر چنین است آیا تلویزیون فراخوانی عموماً داده است که شرایط برای همه کالاها و همه بازارها و خدمات وجود دارد و می‌توانند از این بستر استفاده کنند. اگر این فراخوان داده شده و اگر شرایط برای همه یکسان است، در بازار تولید داخلی هیچ برند دیگری تمایل به این همه ساعت پخش ندارد؟ که این خود چند سرفصل دیگر را باز می‌کند که آیا برندها و تولیدکنندگان به این نتیجه رسیده‌اند که همین میزان هم هزینه کردن در تلویزیون گران است و بازگشت سرمایه ندارد چرا که سرمایه گران‌بهای اجتماعی تلویزیون ریزش داشته است.

فقط یک نکته دیگر می‌ماند که در شرایط اجتماعی امروز و مسئله زنان به کار با مداقه نیاز دارد، آقایان ابتدا و میان و انتهای بعضی از برنامه‌های گفت‌وگومحور درباره زنان، تبلیغاتی را نشان می‌دهند که دغدغه زنان خانه‌دار این سرزمین خلاصه می‌شود در پوره سیب‌زمینی، این هم سطح سلیقه و دغدغه و بلندنظری، واقعاً خود حماسه است. (تأکید می‌کنم که آن تبلیغات می‌تواند در برنامه‌های آشپزی و یا سرگرمی محور پخش شود؛ ولی بعد از هر برنامه‌های منظور است.)

دوباره و بلکه شاید دوباره باید تأکید کنم که صداوسیما به دلیل اختصاص بودجه ملی - که امسال ۲۴ هزار میلیارد تومان به آن اضافه شده است - باید نسبت به تمام کنش‌ها و واکنش‌ها، برنامه‌سازی‌ها، تولیدات و... پاسخگو به ملت باشد. اگر تلویزیون خصوصی بود یا همچون شبکه نمایش خانگی منبع مالش از بخش خصوصی تأمین می‌شد، این همه تأکید لازم نداشت و آقایان جبلی و جلیلی که بر مسند و صندلی یگانه رسانه ملی نشسته تکیه زده‌اند باید برای تک‌تک اقدامات پاسخگو باشند.

هنرمندان و فاجعه تبلیغات در شبکه نمایش خانگی و سینما

همان‌طور که همه می‌دانیم، بسیاری از هنرمندان و نویسندگان و... حوزه سینما چشم و دل از تلویزیون بریده‌اند و به سینما و شبکه نمایش خانگی پناه برده‌اند و ناگفته نماند که هنرمندان ترازی هم چشم و دل از همه چیز شسته‌اند و در سکوت نشسته‌اند. شاید توجیه بسیاری این است که «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل». به‌هرتقدیر کار ما قضاوت نیست و هر که هر چه خود می‌خواهد همان می‌کند؛ اما نکته کجاست، در شبکه نمایش خانگی و سینما که بخش خصوصی دستی در تولید آن دارد برای تأمین هزینه یا نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که نیتش سود کم و حضور در خلق هنر است و یا نه سرمایه‌گذاری که مثل هر تجارت و بازار و صنعتی به دنبال سود مکفی و به‌اندازه سرمایه است. بماند که هر کدام باشد مهم نیست مهم ارائه هنرمندانه تبلیغات در آثار است. این مسئله و پدیده هم مختص ما نیست، همه جهان گرفتار این نوع تولید تبلیغات هستند. این چرخه که باید کالای تولیدشده به دست مصرف‌کننده برسد و آن را مصرف کند که چرخه تولید دوباره بچرخد، هر چه هست فعلاً سرنوشت این عصر است؛ اما نوع ارائه آن بسیار مهم است.

تبلیغات گل درست حتی گرفتاری بزرگ‌ترین هنرمندان تاریخ معاصر بوده و هست. به‌خاطر دارم در یک نشست کارگردان فقید و بزرگ تئاتر جهان، پیتر بروک در زمان بخش یکی از جسورانه‌ترین آثارش (مهابهاراتا) در تلویزیون همین مشکل را داشته که هر ۱۵ دقیقه آن فیلم تئاتر قطع و برنامه به بخش آگهی می‌رفته است. این قطع حس و حال و هوا برای یک فیلم تئاتر و مخاطب و تولیدکنندگان آن عذاب‌آور بوده و پیتر بروک صحبت می‌کند و از سرمایه‌گذاران و گروه‌های تبلیغاتی می‌خواهد که اطلاعاتشان را در آخر و حتی تیتراژ بیاورند؛ ولی حس تماشاچی را در میانه اثر قطع نکنند. (نقل به مضمون عرض کردم؛ چون سال‌ها پیش این ویدئو را دیدیم.)

قاعده سریال ها و پخش‌های جهانی و تلویزیون‌ها خصوصی این است که هر ۲۰ دقیقه فرصتی یک تا دودقیقه‌ای به آگهی داده شود؛ اما اینکه در سریالی که هنرمندان برجسته در آن هستند به درودیوار آن تبلیغات چسبیده باشد و حتی در یک سریال مثلاً ساختمان مرکزی شرکت تبلیغ‌کننده دیده شود... (باز هم تأکید می‌کنم که از ارائه مصداقی واقعی پرهیز دارم) دیگر فاجعه گل درشتی است و از خارج از عرف تمام درس‌های تبلیغات است و قطعاً به ضدتبلیغ تبدیل می‌شود.

تبلیغات در عصر جدید با هنر گرافیک که هنری بصری است گره می‌خورد، مختصر و موجز و متناسب و با احترام به شعور مخاطب. اینکه در همه جای یک سریال نمای نزدیک بازیگر و سرش باشد و پشت سرش فلان شامپو که واقعاً ضدتبلیغ است. یکی از شروط استمرار یک هنر احترام به مخاطب است و هنرمندان آفرینشگر نباید اجازه دهند که تبلیغات غیرهوشمندانه و گل درشت به اعتبار آنان ضربه بزند.

توجه به تولید ملی و بهره‌مندی تولیدکنندگان که سالانه میلیون‌ها نفر از خدماتشان استفاده می‌کنند کار بسیار خوبی است، تبلیغات چنین پدیده‌ای است، اما استفاده در حد فوق ابزار و بی‌احترامی به مخاطب را باید خود هنرمندان فکری برایش بکنند. هنرمندانی که کار تبلیغات می‌کنند باید سرمایه‌گذاران را توجیه کنند که چه چیزی برای آنان مناسب است. تن‌دادن تمام به خواسته سرمایه‌گذار که احتمالاً خواسته‌ای داشته و اصرار دارد که در چنین شرایط اقتصادی پر ماجرایی سرمایه‌گذاری‌اش حداکثر سود را داشته باشد باید با قواعد هنر هم بخواند، برای اعتبار برندی که ساخته است حداقل بپذیرد که ارائه هنرمندانه کالا و خدمات برندش برای شرکت و تجارتش سودی بلندمدت خواهد داشت.

تبلیغات محیطی که در اختیار سینما و شبکه نمایش خانگی است هم یکی از سرفصل‌هایی است که می‌توان درباره آن نوشت که در این کوتاه نوشته نمی‌گنجد.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902705

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • ویدیوی ادعایی درباره هک تلویزیون و پاسخ صداوسیما
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش