Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست صمیمی جمعی از ستایشگران جوان آستان اهل بیت(ع) با حضور جمع کثیری از ستایشگران و مداحان اهل بیت(ع) در در مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حاج مهدی سلحشور در نشست صمیمی جمعی از ستایشگران جوان آستان اهل بیت(ع) که در سالن جلسات سرچشمه برگزار شد، با اشاره به اینکه ما اسلام سیاسی را از حاج منصور ارضی یاد گرفتیم، اظهار کرد: مشکل اصلی ما تشکیلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه امروز بسیاری از مداحان جوان هر کدام در یک شهرستان جریانی را شکل داده‌اند، عنوان کرد: تمام این مداحان مستقیم یا غیرمستقیم از حاج منصور استفاده بهره برده‌اند و حالا وقت آن است که این جمع متشکل شده و به جماعت تبدیل شوند و از یک اتاق فرمان حکیم و آگاه خط بگیرند؛ باید جریانی شکل بگیرد که به روز اخبار و نکته‌ها به مداحان داده شود.
این مداح برجسته یادآور شد: کشور ما بستر اتفاقات و حوادث پی در پی و متنوع است در نتیجه این گونه جلسات باید بیش از پیش از برگزار شود تا انس و ملاطفت این جمع نورانی بیش‌تر گردد.

 

 

 

با قدرت نوکری می‌توانیم انقلابی در دنیا به پا کنیم

بنابراین گزارش،‌ در ادامه این نشست، حاج منصور ارضی با اشاره به اینکه قدم اول بندگی در راه خدا، پناهندگی است، اظهار کرد: هر شخصی که در درگاه خداوند پناهنده شود، پذیرفته خواهد شد. وی با بیان اینکه در صلوات حضرت زهراء(س) می‌خوانیم که ایشان مادر تمام دوست‌دارانشان است، عنوان کرد: به اعتقاد بنده تمام مداحان انتخاب‌شده حضرت زهراء(س) هستند و به همین دلیل باید به مسیری که طی می‌کنیم دقت بیش‌تری داشته باشیم.   این مداح اهل‌بیت(ع) با بیان اینکه شکل‌گیری مراسمات دعا و نیایش در شهرستان‌ها یک اتفاق بسیار مطلوب است، مطرح کرد: این اتفاق باید زودتر رقم می‌خورد چرا که با یک دشمن مکار در مسیر مبارزه‌ای سرسخت هستیم. وی با اشاره به اینکه خط حاج قاسم سلیمانی و قاسم‌ساختن اهمیت بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: این مسیر را باید ما مداحان پیش بگیریم؛ با افزایش نیروها باید این مسیر را ادامه دهیم و یک سامانه جامعی برای اطلاع‌رسانی و هشدار نسبت به آفات و خطرات احتمالی شکل بگیرد.   ارضی با بیان اینکه فکر ما باید به تشکیلات باشد، تصریح کرد: باید مناجات‌های شب جمعه و نیمه‌شب را پرشورتر برگزار کنیم چرا که نجات انسان در سحرگاهان است؛ مردم احتیاج دارند بندگان خداوند باشند و ما نباید اجازه دهیم که دین مردم فصلی باشد و مناجات‌ها تنها به ماه رمضان ختم شود. وی ادامه داد: ما با قدرت نوکری که داریم می‌توانیم انقلابی در دنیا به پا کنیم و همه چیز را برپایه نظام محبت اهل‌بیت(ع) و ولایت، تنظیم کنیم ولی لازمه این موضوع فعالیت تشکیلاتی است.   این مداح برجسته کشور با اشاره به اینکه باید به دستورات مقام معظم رهبری که دستورات زیارت عاشورا است عمل کنیم، یادآور شد: زیارت عاشورا از سلام آغازین که نشانه عبودیت است تا سجده آخر درس‌هایی دارد که باید ترویج شود و درس داده شود. وی با بیان اینکه جمعیت مداحان و ستایش‌گران باید افزایش پیدا کند، ابراز کرد: خوشبختانه امروز در تمام شهرستان‌ها مناجات‌خوانی شکل گرفته و این اتفاق یک حرکت نیکو است ولی نباید به همین موضوع اکتفا کرد و باید مناجات‌خوانی را در تمام مناطق تا روستاهای دور و نزدیک هم گسترش دهیم.

 

 

شورای عالی ستایش‌گران شکل می‌گیرد

احمد واعظی دیگر سخنران این نشست با اشاره به اینکه هرچه تشکیلات ما قوی‌تر باشد تأثیرگذاری بیش‌تری در جامعه خواهیم داشت، اظهار کرد: باید با رویکردی تازه و طرحی نو تحت عنوان شورای عالی ستایش‌گران فعالیت‌های جدیدی در حوزه ستایش‌گری رقم بخورد.


وی با بیان اینکه این شورا متشکل از چند شورا خواهد بود، عنوان کرد: کمیته‌های رسانه، فضای مجازی، پشتیبانی، بررسی عملکرد استان‌ها، صیانت و ... ازجمله کمیته‌هایی است که در ذیل این شورا شکل خواهد گرفت.
این مداح برجسته اهل‌بیت(ع) خاطرنشان کرد: امیدواریم حرکتی مؤثر و پرقدرت زیر بیرق و پرچم اباعبدالله(ع) شکل بگیرد و بتوانیم در خدمت فرهنگ اهل‌بیت(ع) تأثیر بیش‌تری برای مردم و جامعه داشته باشیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: آستان اهل بیت ع ستایشگران جوان اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی و سید مصطفی موتورچی دبیر پانزدهمین دوره جشنواره در حوزه هنری برگزار می شود.

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با شرکت 14 گروه از هنرمندان عرصه تئاتر در مساجد سراسر کشور قرار است از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار شود. 

کوروش زارعی در ابتدای نشست عنوان کرد: شعار این دوره جشنواره پانزدهم «خانه هنرم مسجدم» است. سه سال جشنواره برای ایجاد زیرساخت ها و چشم اندازهای درست تعطیل شد اما بعدش دومرتبه به اجرا رسید. پس از در تولید بچه های مسجد در استان ها تحت عنوان تئاتر محرابیان، حال احساس میکنیم به رشد مناسب رسیدند.

وی در ادامه افزود: تئاتری ها حال به زایایی رسیده و می توانند وارد عرصه های جدی شوند. پس از کارگاه سال قبل مشهد، قرار است خروجی ها امسال به اجرا رسیده و در رویدادهای تئاتر کشور حضور یابند. تئاتری های اجرایی امسال خروجی هشتصد گروه نمایشی ما هستند و ما تلاش داریم کارها را به روستاها هم برسانیم. تئاتر بچه های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعدادها حتی در مرزهای ایران را کشف و هدایت کنیم.

مصطفی موتورچی دبیر جشنواره نیز در صحبت هایی با اشاره به عدم انتشار فراخوان برای این دوره گفت:  از بین کارهای رسیده چهارده اثر نهایی شده و به اجرا در خواهد آمد. در کنار کار تولید اثر ،سلسله کارگاه هم داشتیم که نزدیک به هشتصد مربی و گروه بودند و اینها نمایشنامه هایی آماده و در مساجد اجرا کردند و بااین هدف سه دوره جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته ها را داشتیم که برگزیده های آنها به این جشنواره رسید.

وی در ادامه گفت: داوران اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه هستند.

زارعی همچنین درباره اهمیت گروه محوری در جشنواره افزود: جوایز هم گروه محوری از اول تا سوم اعطا می شود.  یکی از جوایز ویژه ما جایزه ویژه فرج الله سلحشور به نام این عزیز تئاتری مسجدی خواهد بود است.

زارعی در بخش پرسش و پاسخ در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره جایزه سلحشور گفت: این جایزه به گروه برتر تقدیم خواهد شد یک گروه کاملا مسجدی که در آموزش ها حضور داشتند و مسائل اخلاقی را هم رعایت کرده و به معنای واقعی یک گروه هستند.

وی در ادامه افزود: امسال چهارمین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گلدسته ها را خواهیم داشت.

زارعی درباره تک جنسیتی بودن اجراها گفت: بخاطر این مسائل کارهایی تولید شد و داوران خانم هستند که راحت کارها اجرا شود و اینبار ما ساختار شکنی کرده و از سه خانم با تحصیلات و تجربه برای داوری استفاده کردیم. 

زارعی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا اظهار داشت: افتتاحیه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق خواهیم داشت و اجراها هم در امامزاده عبدالله خواهد بود، هرگروه بعد اجرای داوری سه اجرا در مساجد بافق و یزد خواهند داشت ، مساجد یزد و امامزاده ها شاهد اجراها خواهند بود. 

مورتورچی افزود: در طول جشنواره برای بچه های انجمن نمایش بافق دو کارگاه طراحی کردیم و انجا کارگاه نمایشنامه نویسی و دوره کارگردانی برگزار می کنیم.

موتورچی درباره جوایز نیز در پاسخ به آنا گفت: ما پنج جایزه گروه خواهیم داشت.بازیگری خانم و آقا هفت نفر تقدیر بدون رتبه خواهند بود. دو بزرگداشت و جایزه سلحشور نیز خواهیم داشت.سیصد میلیون جایزه خواهیم داشت و بیشترین جایزه هم فرج الله سلحشور بیست میلیون و پنج گروه برگزیده هر کدام ده میلیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت
  • هشت جوان گرفتار در رودخانه فصلی قاین نجات یافتند
  • هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد
  • موضوع عدم تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در برخی از بانک‌ها پیگیری شد